keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Ensimmäinen SNY paketti on täällä

Eilen sain emolta viestin, että paketti olisi noudettavissa ja vaikka mukana oli liian painavat ostokset niin silti oli niiden kanssa käytävä vielä postin kautta. =) Samalla tuli käytyä siskon luona kahvilla ja samalla oli avattava pakettikin. Siksi ei ole kuvaa alkuperäisestä taikapallosta. Ei ollut kärsivällisyyttä.

Lankana oli Jawoll magicin liilaa. Hauskaa, että kesällä kun ostin samaa mustaliilaa lankaa oli vaikea päättää kumpaa otan, liilaa vai sitä mustaliilaa. Nyt tuli sitten sitä minkä jätin kauppaan.

Pallon sisältä ilmestyi: nättiä vinonauhaa, silmukkamerkkejä, tuikku ja tarroja. Sieltä löytyi myös tikkari ja saippuakuplapullo. Nämä tosin katosivat nopeasti koska vieressä kärtti neljävuotias siskonpoika. Aikuiset nimittäin ei kuulemma voi leikkiä saippuakuplilla eikä syödä tikkareita.

Snyni myös oli tehnyt kauniin käsityöpussukan. Tulee heti käyttöön.
Jännää kun kortissa luki, että ollaan melkein naapureita.4 kommenttia:

 1. Hih, melkein naapureita :D. nyt sitten seurailemaan ihmisiä :D.

  Ihana paketti!

  VastaaPoista
 2. Osuvaa että olit juuri tuota lankaa katsellut! Mukava kuulla että paketti miellytti. Lisää ylläreitä on luvassa. ;) Terveisin SNY

  VastaaPoista
 3. Namunen käsityöpussukka ja silmukkamerkit, sopivat siis aikuisille... Soma paketti, ymmärrän hyvin, että kerit nopeasti! t. yksi SNY-ringistä

  VastaaPoista
 4. Paljon kaikkea söpöä olet saanut. Ihania tarroja!
  T. Yks tarrahullu

  VastaaPoista