lauantai 18. lokakuuta 2014

Lokakuun sny paketti

Tulihan se, nimittäin paketti. Torstaina ehdin jo käydä noutamassa mutta kiireen takia saan vasta nyt tänne.
Paketti sisälsi: Kerän seiskaveikkaa, knit pro cubicsit, joita tosiaan en ole kokeillut. En oikeastaan raaski ostaa kun ovat mun mielestä vähän tyyriitä. Halvemmallakin saa oikein hyviä puikkoja. Varsinkin Tallinnasta, jossa siis eilen meni koko päivä.
Ohjeet sukkiin, jotka ovat mielenkiintoiset kyllä. Helmiä pussillinen ja itsetehdyt ranteenlämmittimet. Todella kauniit, ihastuin todella. Juuri napakat käsissä ei ollenkaan väärän kokoiset. Kiitos Snyni, ihana paketti!

Tällä hetkellä on niin paljon juttuja mitä haluaa tehdäm, etten oikein tiedä mistä aloittaisin ja ahdistaa. juuri vähän aika sitten tuntui, ettei keksi mitään ideoita. No, pyyntö tuli kaulaliinaan pojalle niin se täytyy varmaankin ekna tehdä. Miksi täytyy käydä töissä, eikä voi vain istua sohvannurkassa neulomassa?

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että ranteenlämmittimet ovat sopivat ja miellyttävät. Malli muotoutui siinä samalla tehdessä.
  Niistä tosiaan lähti tämän koko paketin suunnittelu, kun yhteensopivan sukkaohjeenkin löysin.
  Neliskanttisiin puikkoihin oon itse tykästynyt, ja halusin antaa sellaiset Sinullekin kokeiltaviksi. Kerrohan sitten, mitä tykkäät, kun olet ehtinyt kokeilemaan.

  SNYsi11

  VastaaPoista
 2. Niinpä... kun vaan vois istua kotona kutomassa. Noh, tänään lääkäri määräs kotiin istumaan... en saa neuloa pitkään aikaan, sillä hyvin ärhäkkä tenniskyynerpää vaivaa.

  VastaaPoista