sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pipoa ja pussukkaa

Langoista eroon pyrkiminen ja uusien ostokielto aiheuttaa pieniä ongelmia sen suhteen, että  mitä haluaisi tehdä ei aina ole sitä mitä voi tehdä. Olemassa olevien lankojen mukaan kun täytyy mennä. Suurinta osaa langoista on vain se yksi ainokainen kerä. Vaihtoehtoina on tehdä pieniä juttuja tai yhdistellä värejä isompiin. Tässä sitten muutama niistä pienistä.

Aikaisemmin julkaisemani pussukan innoittamana virkkasin toisen. Tämä on vähän pienempi ja lisäsin vähän koristetta. Lankoina on Novitan Helmi- lankaa, pieni raita Babybamboota ja Theaa. Kaikki langat on selvästi violetteja. Kuvassa jotenkin vääristyy sinertäviksi.

Toinen tiskiliina kun edellinen osoittautui niin hyväksi. Tämä on sitä Sirdar Snuggly Babybamboota myös. Se kerä onkin odottanut hyllyssä suunnilleen tasan vuoden. Viime kesänä toin sen Lontoosta. Tykkään neuloa näitä enkä virkata. Jotenkin niistä tulee nätimpiä näin.


Ja sit viel pipo. En koskaan ole ollut päähineihmisiä. Pidän pipoa vasta kun on niin kylmä, että korvat tippuu ilman. Pitänee tehdä näitä pipoja kunnes löytyy semmoinen mistä oikeasti pitäisin. Mutta tässä nyt yksi kuitenkin. Lankoina Valkoista rose mohairia ja harmaata baby alpaca silkiä yhtäaikaa neulottuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti