tiistai 29. heinäkuuta 2014

Virkattua nauhaa

Kirjassa Virkkaajan Suuri Silmukkakirja on malleja kauniista pinnoista ja pitseistä. Tuli tahto tehdä ihan vain pelkkää nauhaa. Jossain vaiheessa niitä voi lisätä pyyhkeiden reunoihin tai mihin nyt ikinä keksiikään. Kuvassa ei ole tällä hetkellä valmistuvaa valkoista, josta on tarkoitus tulla erittäin pitkää nauhaa ihan rullalle asti. Harmaa on bambua ja siksi vähän "lörppöä" ja pehmoista. Punainen on jäykempää puuvillaa.

 Tämän hetkinen lankalaihis on hyvällä mallilla. Uutta lankaa en oo ostanut kovin paljoa ja lankaa on enää kaksi hyllyllistä alkuvuotisen neljän sijasta. Muuten, taas on uusi huivi valmistumassa... Kolme kerää yritän siihen saada uppoamaan. Sellaisia ikuisesti hyllyssä olleita lankoja.
Nää on ne mun uudet aivan lemppari puikot. Tallinnasta Karnaluksista ostetut ruusupuiset. Maksoi siellä jotain 3 e. Täällä varmaan kahden kympin tietämillä.

2 kommenttia:

  1. Tuli ihan oma lapsuus mieleen, kun silloin äiti teki vohvelikankaasta pyyhkeet ja itse virkatuista pitseistä koristeelliset reunat.

    VastaaPoista
  2. Vohvelikangasta voisikin ostaa joku päivä.

    VastaaPoista