sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Hento lila

Tämä huivi jäi kesken jokin aika sitten kun lanka loppui. Hyllystä löytyi lähes samaa sävyä olevaa moharia ja hetken mielijoheesta päätin jatkaa sillä loppuun. Saanpahan ainakin yhden kerän taas käytettyä johonkin. Eipäs riittänyt sekään. Taas odotti UFO laatikossa josko saisin jostain haettua lankaa. No sain kyllä. Alkuperäistä baby alpacaa. Nyt siinä on raita moahiria. Ajattelin, että tulee aika hölmön näköinen kun kesksellä on jotain IHAN erilaista lankaa mutta kun pingottelin huivia yllätyin kuinka hyvin tuo raita siihen sopiikaan.
Kuvassa näyttää kyllä, että olisi kolmea lankaa mutta alku ja reuna on ihan samaa väriä. Sängyn päälle on niin hyvä pingotella mutta valo on siinä tosi huono.

Sain hieman suurennettua aikaisemminkin täällä vilahtanutta peittoa. Lanka on 100% akryylia ja euron kerä. Tähän meni nyt yhteensä 7 kerää eli 7 euron hintainen! En ole koskaan ollut mitenkään ronkeli lankojen suhteen. Mun mielestä jos on kivaa lankaa niin on aivan sama onko se tekokuitua vai ei. Toki villat ja silkit on aina ihania ja katon aina mistä kuiduista lanka on tehty muttei tekokuidut jää hyllyyn vain sen takia, ettei ole "aitoja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti