keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Eka SNY paketti

Tänään pääsiin noutamaan odottavan paketin. Pikakävelyä piti kotiin kävellä, että pääsee repimään paketin auki.
Paketti sisälsi: Kierrätä ja askartele -kirjan
                      6 kerää Cotton viscose lankaa
                       Muutaman ohjeen
                      Kynttilöitä ja itse tehty helminauha-avainnauha.
Tätä lankaa en ole vielä kokeillut, vaikka olen sitä kaupassa katsellut kyllä. Punainen ei ole lempivärejäni  mutta tässä on kyllä ihana kiilto ja sopii hienosti yhteen tuon ruskean langan kanssa.
Kirjassa on kivoja ohjeita kierrätysmateriaaleista askartelemiseen. Oon kyllä tosiaan kierrätysihmisiä ja muutenkin mietin aina mieluummin, että käytetään sitä mitä on mieluummin kuin ostetaan uutta.
Toi helmistä tehty avainnauha pääsee heti käyttöön! Mulla on helmiä jonkun verrran kaapissa parin vuoden takaisen innostuksen seurauksena mutten sitten innostunutkaan helmeilystä kauheesti. Joskus kyllä täytyy nekin käyttää pois. =)

Hassua, joko parini on todella jaksanut blogiani koluta tai sitten tää on huima sattuma. Paketista löytyi ohje neulottuun boleroon, joita oon tehny joskus pari kappaletta ja harmittelin täällä  http://levallaanblog.blogspot.fi/2014/03/boleroita.html että ohje on kadoksissa. Kiitos kauheesti tästä! Ja luulen, että tuosta cotton viscosesta voisi tällaisenkin luoda.

Vielä kerran ISO kiitos snylleni paketista!

5 kommenttia:

 1. Kiva juttu, että paketti on löytänyt perille :)
  Tarkoituksella otin riskin tuon punaisen langan kanssa. Ajattelin, että ehkä tuon sävyn kelpuutat ruskean seurana.
  Boleron ohje ei ollut sattuma. Huomasin sinun etsineen juuri tiettyä ohjetta, ja pienellä etsinnällä onnistuin löytämään tämän. Katsoin ohjeen näyttävän ainakin samalta, ja peukkuja pidin, että sattuisi olemaan juuri oikea. Onneksi oli.
  Selailin tuon kirjan läpi, ennen kuin laitoin sen pakettiin. Suosikkejani olivat sanomalehtikulhot, paitatyynyt sekä farkkukassit ;)

  Puuhakasta syyskuun loppua.
  SNY11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boleron ohjeesta vielä kerran kiitos. Vielä yhden tuommoisen haluaisinkin tehdä. Kirjassa oli kivoja ideoita kyllä. Juuri ne paperikulhot ja paitatyynyt. Lapsille voisi juurikin tehdä pieneksi jääneista paidoista semmoiset.
   Innostuin jo ajatuksesta tehdä punaisesta langasta tuon baskerin, josta ohjeen lähetit. Yritän nyt löytää aikaa jostain välistä.

   Poista
 2. Hieno kokonaisuus ja runsas! Minäkin arvostan kierrätystä, tavaran uudelleen muokkausta ja ihailen kaikkia askartelutaitoisia. helmet toimivat hyvin myös silmukkamerkkeinä, korvakoruina, koruina yleensäkin ja asusteissa sekä laukuissa lisänä. t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 3. Upea paketti. Kierrätys on aina pop.

  VastaaPoista