torstai 24. huhtikuuta 2014

SNY huhtikuun paketti

Eilen illalla sain haettua postista huhtikuun paketin. Olin matkalla työpalaveriin ja en malttanut odottaa kotiin asti vaan paketti oli avattava jo postin ulkopuolella. Taikapallopakettipa on kuitenkin siitä jännä paketti, että siinä on vähän niin kuin kaksi pakettia samassa. Eihän se paketin auki repiminen tietysti koko jännitystä poistanut ja ihailinkin kassissa odottavaa taikapalloani vähän väliä illan aikana. Tällainen pallonen siellä oli.
Keriminen oli hauskaa ja lankoja löytyi kahta erilaista. Molemmat sellaisia, joita en ehkä itse olisi ostanut mutta juuri sitä odotinkin: että pääsen kokeilemaan ussia lankoja. Molemmat langat ovat aivan ihania ja varsinkin tuo päällimmäinen huopainen lanka. Ja mitä kaikkea sieltä putosi. Pinssejä, ja voi että pidän tuosta 'I do my own knitting stunts' -merkistä. Nappeja, palmikkopuikkoja, parsinneuloja ja minisakset avaimenperänä. Kissanmuruset sai herkkuja ja leluja. Raksut meni jo ja lelut on kannettu sopiviin piilopaikkoihin jemmaan.
Paketista löytyi ohjeita kämmekkäisiin, jollaiset aivan varmasti pääsevät pian puikoille, ja myös extralankaa kolme kerää. Mukana oli myös lempparikeksejäni minttudominoja ja pieniä kahvikokemuksia, jotka lähtivät työpaikalle mukaan.


Kiitos SNYni aivan huikeasta paketista!

1 kommentti: